De waterpolo online app is vernieuwd. Vanaf nu is het gemakkelijker om de wedstrijden, uitslagen en standen op te vragen.

Ook het actuele nieuws van de website wordt in de app weergegeven. Bovendien is de app tweetalig uitgevoerd en kan men dus kiezen of de content in het Nederlands of Frans wordt getoond. 

Aan alle waterpolofans; allen daarheen om op de hoogte te blijven van de laatste uitslagen en nieuwtjes.

Download de app hier: https://www.waterpolo-online.com/waterpolo-online-app/

 

Het Twizzit account

Beste leden en sympathisanten,

Al een tijdje wordt er in het bestuur gesproken over de communicatie en de sportadministratie binnen de club. We beseffen dat dit op vele vlakken nog beter moet en zijn dus op zoek gegaan naar een tool die ons hierbij zou kunnen helpen.

Er zal daarom één en ander veranderen vanaf het nieuwe seizoen. Zowel de website als het communicatiesysteem en ledenbeheer zijn in een nieuw zwemjasje gestoken. Hiervoor hebben we een partner gevonden in TWIZZIT en wij hebben in de voorbije maanden dan ook hard gewerkt om dit in te richten en aan onze leden te kunnen aanbieden.

Wat is nu de bedoeling van TWIZZIT?

  • Zodra je je hebt ingeschreven om lid te worden in de club, krijg je een email van onze secretaris met daarin een login (en info) waarmee je je eigen TWIZZIT account kan aanmaken. Bestaande leden zullen vanaf 25 mei een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden in TWIZZIT
  • Via onze nieuwe website en nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de activiteiten in onze club.
  • Via de TWIZZIT app op PC, iPhone of Android, kan je de activiteiten van je ploeg opvolgen (training, wedstrijd, etc.). Op je smartphone dien je wel de TWIZZIT-app te downloaden, voor je PC hoef je geen extra software te installeren. Alle info wordt perfect gesynchroniseerd dus steeds bij de hand
  • TWIZZIT gaan we binnen de club gebruiken voor een makkelijke en vlotte communicatie.
  • Het helpt coaches/trainers om snel een overzicht te hebben op de aanwezigheid bij wedstrijden en trainingen. Van iedereen zal worden verwacht dit zo snel mogelijk, tijdig door te geven via de app.
  • Ieder team heeft een eigen deel, waarin je berichten met elkaar kan delen (en ook foto's). M.a.w. gedaan met aparte whatsapp-groepjes en eigen achterhaalde maildistributielijsten
  • Naast onze leden is het natuurlijk ook de bedoeling dat ouders/grootouders/supporters/sympathisanten/… een account kunnen aanmaken en zo op de hoogte kunnen blijven van alle activiteiten binnen onze club!

 

Voor meer info of support van Twizzit kan je steeds terecht op waterpolo.secretaris@kazsc.be

Download de Twizzit app op je smartphone:
-Twizzit voor Apple
-Twizzit voor Android

 

Mondmaskers

Vanaf nu kan u ook deze mondmaskers bestellen bij Varitech. De maskers zijn herbruikbaar, CE getest en gekeurd als FFP2. De mondmaskers mogen gewassen worden tot 60°C en mogen ook gestreken worden. De levertijd hiervoor is 10-15 werkdagen. 
Klanten die reeds de gewone maskers hebben besteld kunnen hun order helaas niet meer aanpassen. Wij verwachten dat de niet gekeurde maskers deze week zullen aankomen. De prijzen hiervoor gaan wij wel bijsturen. 

Voor de niet gekeurde maskers: 13,00 euro inclusief btw. 
Voor de CE gekeurde FFP2 maskers: 17,00 euro inclusief btw. 

De maskers zijn beschikbaar in de volgende kleuren. 
Productcode FFP2 maskers: C99010 (adult size) - C9901022 (junior size)

ALLE INFO EN BESTELLINGEN RECHTSTREEKS VIA info@varitech.be en via website www.varitech.be 

Vanaf heden vind je Antwerpse waterpolo ook terug op Wikipedia.

Daar vind je meer informatie over de rijke geschiedenis van onze club, de verschillende teams en hun verwezenlijkingen en de tornooien die wij organiseren.
​De pagina is nog volop in opbouw. Ideeën en extra informatie om de pagina nog beter te maken, kan je sturen naar antwerpse.waterpolo@gmail.com.

Dit is voor niemand een makkelijke tijd (geweest), ook niet voor onze sponsors. Daarom een #appreciationpost Bedankt aan alle sponsors die ons steunen door dik en dun. Nog even aftellen en de zwembaden gaan terug open, zodra wij terug mogen poloën gaan we er 100% voor. Dikke merci sponsors! 

Sponsors

 

© 2020, website powered by Twizzit.com