Dit is voor niemand een makkelijke tijd (geweest), ook niet voor onze sponsors. Daarom een #appreciationpost Bedankt aan alle sponsors die ons steunen door dik en dun. Nog even aftellen en de zwembaden gaan terug open, zodra wij terug mogen poloën gaan we er 100% voor. Dikke merci sponsors! 

Het Twizzit account

Beste leden en sympathisanten,

Al een tijdje wordt er in het bestuur gesproken over de communicatie en de sportadministratie binnen de club. We beseffen dat dit op vele vlakken nog beter moet en zijn dus op zoek gegaan naar een tool die ons hierbij zou kunnen helpen.

Er zal daarom één en ander veranderen vanaf het nieuwe seizoen. Zowel de website als het communicatiesysteem en ledenbeheer zijn in een nieuw zwemjasje gestoken. Hiervoor hebben we een partner gevonden in TWIZZIT en wij hebben in de voorbije maanden dan ook hard gewerkt om dit in te richten en aan onze leden te kunnen aanbieden.

Wat is nu de bedoeling van TWIZZIT?

  • Zodra je je hebt ingeschreven om lid te worden in de club, krijg je een email van onze secretaris met daarin een login (en info) waarmee je je eigen TWIZZIT account kan aanmaken. Bestaande leden zullen vanaf 25 mei een uitnodiging ontvangen om zich aan te melden in TWIZZIT
  • Via onze nieuwe website en nieuwsbrieven blijf je op de hoogte van de activiteiten in onze club.
  • Via de TWIZZIT app op PC, iPhone of Android, kan je de activiteiten van je ploeg opvolgen (training, wedstrijd, etc.). Op je smartphone dien je wel de TWIZZIT-app te downloaden, voor je PC hoef je geen extra software te installeren. Alle info wordt perfect gesynchroniseerd dus steeds bij de hand
  • TWIZZIT gaan we binnen de club gebruiken voor een makkelijke en vlotte communicatie.
  • Het helpt coaches/trainers om snel een overzicht te hebben op de aanwezigheid bij wedstrijden en trainingen. Van iedereen zal worden verwacht dit zo snel mogelijk, tijdig door te geven via de app.
  • Ieder team heeft een eigen deel, waarin je berichten met elkaar kan delen (en ook foto's). M.a.w. gedaan met aparte whatsapp-groepjes en eigen achterhaalde maildistributielijsten
  • Naast onze leden is het natuurlijk ook de bedoeling dat ouders/grootouders/supporters/sympathisanten/… een account kunnen aanmaken en zo op de hoogte kunnen blijven van alle activiteiten binnen onze club!

 

Voor meer info of support van Twizzit kan je steeds terecht op twizzitsupport@kazsc-waterpolo.be

Download de Twizzit app op je smartphone:
-Twizzit voor Apple
-Twizzit voor Android

 

Trainingsuren --> ! COMING SOON !

We werken achter de schermen aan een nieuw en overzichtelijke weergave van de trainingsuren. 

Nog even geduld maar daarna kunnen we er met fantastisch veel energie tegenaan gaan.

Tot snel!

Antwerpse waterpolo brengt opnieuw Europees topwaterpolo naar de Metropool!

Op 8 en 9 januari 2021 organiseren we de 5de editie van het Wezenberg Winter Waterpolo Tornooi met ook dit jaar weer hoogstaande, spannende wedstrijden tussen Europese Topwaterpoloploegen.

Op die manier willen wij mee het waterpolo promoten in Antwerpen en België maar ook jullie een moment geven om te kunnen genieten van waterpolo wedstrijden op Europees niveau.
We zijn er zeker van dat iedereen, zowel spelers als scheidsrechters, zal bijleren om dit zelf om te zetten in de praktijk.

De actiefoto’s WWW-2020 van Alain vind je terug op zijn website.
De actiefoto’s WWW-2020 van Koen staan op zijn facebook pagina.

 

 

COVID-19

Alle kompetities, bij alle leeftijdscategorieën, zijn stopgezet, zonder een definitief eindresultaat.

Verdere informatie/updates zullen door onze secretaris, via mailing, naar alle leden uitgestuurd worden!

Mail 15 maart 2020.

Brief van de voorzitter (RVB 20 maart 2020).

Open brief WPC (13 april 2020).

BINNENKORT

WATERPOLO IN ONZE CLUB

In juni 1996 beslisten de waterpoloafdelingen van de Koninklijke Antwerpse Zwemclub en van Zwemclub Scaldis Antwerpen de krachten te bundelen. Jarenlang behoorden beide ploegen tot de absolute waterpolotop in België, behaalden tientallen nationale titels, namen vaak deel aan talrijke Europabekers en leverden een groot deel van hun spelers aan de nationale ploegen.

De fusie maakte van “Antwerpse” niet alleen de grootste waterpoloclub van België maar ook sportief telde Antwerpen, de bakermat van de nationale waterpolosport, weer mee. Bij de fusie is beslist dat de jeugdwerking van beide ploegen naast elkaar zou blijven bestaan en zo samen te werken om zoveel mogelijk Antwerpse jeugd met waterpolo te laten kennis en jeugdspelers uit eigen rangen te laten doorgroeien naar de 1ste ploeg.  Het resultaat is vandaag reeds zichtbaar met een aantal jeugdspelers in de 1ste ploeg.  AZSC jeugd en Kindervreugd zijn dan ook steeds prominent aanwezig in alle jeugdcompetities.

AZSC is sindsdien steeds bij de top van België en kwalificeerde zich jaar na jaar voor de play-offs in hoogste afdeling, wonnen de Beker van België, namen deel aan de Europabeker voor Bekerhouders en veroverden tal van titels bij de jeugd alsook met de 2de ploeg (klik hier voor ons volledig palmares).

Sinds 2005 is “Antwerpse Waterpolo” door de stad Antwerpen ook erkend als TOPSPORT CLUB.  Deze erkenning zal ons zeker in staat stellen om het Antwerpse waterpolo nog meer te promoten.

Bij ons kunnen jongens en meisjes van vanaf 6 jaar spelenderwijs kennis maken met zwem- en baltechnieken. Later komen de reglementen en tactische besprekingen erbij om uiteindelijk en na vele jaren te kunnen doorstoten naar de top.
Waterpolo vereist immers niet alleen een ver doorgedreven en permanente zwemtraining, maar ook baltechnische vaardigheid, doorzicht, karakter en intelligentie zijn een must. Niet voor niets noemen sportfysiologen waterpolo één van de meest veeleisende sporten.

Patrick Van Ginneken - Voorzitter

© 2020, website powered by Twizzit.com